Cateva cuvinte despre noi

Suntem un grup de tineri pasionati de ceea ce facem, atenti la calitatea serviciilor si produselor pe care le oferim, cu experienta vasta in domeniu si cu implicarea noastra directa atunci cand vine vorba de clientii nostri.

Vrem sa dezvoltam cea mai mare platforma online din Romania, dedicata produselor din aria obiectelor sanitare si nu numai si sa crestem zi de zi alaturi de compania pe care am infiintat-o.

Invatam odata cu clientii si partenerii nostri, ii ajutam sa se dezvolte la randul lor si incercam sa le oferim cele mai bune solutii de pe piata.

Ce facem

Cautam sa aducem in ofertele noastre cele mai bune oferte de pret atat ale unor producatori locali, cat si internationali. Vrem sa va oferim cele mai bune produse la cel mai bun pret si ne uitam in primul rand la calitatea produselor pe care le oferim.

Viziune

Intentionam sa devenim lideri pe piata, aducand cea mai variata gama de obiecte sanitare de calitate, transformand baia dvs. intr-un loc de relaxare si buna dispozitie.

Valorile companiei

  • Sa actionam rapid si precis.
  • Sa ne dezvoltam in permanenta.
  • Sa ne gandim in perspectiva si sa dam dovada de viziune.
  • Sa gasim cea mai buna solutie pentru clientii nostri.
  • Sa dam dovada de curaj si inovatie.

Etica in afaceri

Codul etic al OBIMAG stabileste reguli stricte privind corectitudinea fata de clienti, angajati si parteneri. Codul intern este completat de codul de calitate impus de catre furnizorii nostri. De asemenea va asiguram ca OBIMAG nu importa si nu livreaza produse de mana a doua, mentionand intotdeauna originea produsului si rangul de calitate al acestuia.

Ce putem face pentru dvs. ?

Suport 24/7

Oferim suport 24/7 atat pentru comenzile pe care le efectuati online prin intermediul magazinului nostru, cat si ulterior la montaj, daca nu va descurcati.

Calitate exceptionala

Alegem cu grija produsele pe care le punem la vanzare prin intermediul acestui magazin. Veti gasi doar produse care respecta standardele de calitate in magazinul nostru.

Livrare rapida

Asiguram un termen de livrare foarte bun pentru produsele noastre, asigurandu-ne ca acestea ajung la dvs. in cel mai scurt timp posibil.

Asistenta clienti

La nevoie va putem ajuta cu montajul si instalarea produselor cumparate, furnizandu-va o gama larga de specialisti pe tot teritoriul tarii, care sa va ajute la montarea obiectelor sanitare si nu numai.

Peste 200 de clienti multumiti

Peste 200 de clienti multumiti pot garanta pentru calitatea produselor noastre si de asemenea pentru seriozitatea noastra.

Clienti satisfacuti

Produse livrate

Branduri in magazin

Program zilnic