Amenajarea unei bai moderne cu placi mari de faianta

Daca doriti sa va alegeti modul potrivit de faianta, poate ca este un task greu de facut, avand in vedere faptul ca pe piata exista foarte multe modele, dar cu toate acestea nu trebuie sa fiti pusi in dificultate daca stiti deja cu ce culori vreti sa va decorati baia. In magazinele de profil, gasiti modele si forme diferite, placi de faianta mari si placi de faianta la dimensiunile obisnuite, foarte des folosite in amenajarea baii. Ideea folosirii unor placi mari de faianta este o idee foarte inspirata si spatiul baii va fi decorat imediat, cu mai putin efort. De ce nu?

Amenajarea unei bai cu faianta de dimensiuni mari este in trend si designul oferit va fi unul chic si modern, pentru ca modelul mare de faianta este si interesant. Efectul vizual dat va fi de impact asupra dumneavoastra si nu numai. Daca doriti sa creati impresia de spatiu mai mare, de spatiu vast, alegerea unor placi mari de faianta va fi cea mai potrivita alegere in acest sens. Totodata, faianta din placi mari va sublima stilul contemporan al baii. In decorul modern, placile mari de faianta vor oferi un design modern si contemporan si totul se va armoniza perfect in decor. Faianta din placi mari are si mai multe avantaje. unul din ele ar fi acela ca veti avea nevoie de mai putina faianta, dar de mai multe rosturi. Chiar daca faianta XXL este din ce in ce mai subtire, acest lucru nu ii schimba cu nimic aspectul solid.

Placarea murala care priveste si placile mari de faianta poate sa indeplineasca cerintele si exigentele tuturor gusturilor, asa ca modelele XXL de faianta de la dimensiunea de 60 x 60 si 120 x 120 sunt disponibile atat in forma dreptunghiulara obisnuita, cat si de forma patrata. Pretentiile pot fi satisfacute prin alegerea unor modele mari de faianta originale si fanteziste. Amplasarea placilor de faianta in baie se poate face nu numai pe verticala, cat si pe diagonala, depinde de dumneavoastra cum doriti sa exploatati spatiul pe care il aveti la dispozitie. Pentru cele mai moderne bai, alegerea placilor de mari dimensiuni in baie va uniformiza spatiul perfect. Faianta care imita betonul este in tendinte, chiar daca nuanta gri este mai sobra. Alaturi de un decor modern si elegant, aceasta faianta va fi foarte potrivita. Potrivite sunt si nuantele de galben pal combinate cu culoarea prunei. Culori de negru si antracit, caramel si bej sunt si ele binevenite in decorul baii dumneavoastra.

Pentru interiorul baii, modelul mare al faiantei aduce un plus de modernism si unitate in baie. Cel mai interesant aspect care va fi oferit baii dumneavoastra este folosirea de texturi si culori diverse, puse la dispozitie chiar de producatori. Ideea inovatoare de placare a baii cu placi mari de faianta este cea care va va bucura vizual si va oferi o un aspect spectaculos. Alegerea va apartine, iar ideile inspirate sunt nenumarate.