Culori de rosu si alb in amenajarea baii

Amenajarea unei bai ar trebui sa nu va puna in incurcatura, pentru ca atunci cand nu aveti o idee exacta asupra a ceea ce vreti sa aduceti nou in baie, puteti cere parerea unor experti sau profesionisti. Daca o sa mergeti sa faceti cumparaturi intr-un magazin de profil care are si gresie si faianta, acolo o sa consultati parerea unui persoane competente, care stie ce se potriveste in baie dumneavoastra. Aici se prea poate sa fie necesar sa vina si sa vada, la fata locului, sa analizeze si sa dea cea mai buna solutie asupra a ce design se potriveste intr-o baie mica sau mare. Bineinteles ca alegerile depind, in mare masura, de dumneavoastra.

O baie amenajata cu culori vii dau un look jucaus incaperii si creaza o atmosfera placuta. Iar daca alegeti sa decorati baia in culori de rosu in combinatie cu alb, va fi o alegere foarte buna, indiferent daca incaperea este una mica sau este foarte incapatoare. Aceasta culoare va oferi originalitate baii si un plus de glamour, pentru ca nu sunt multi aceia care aleg aceasta combinatie. Baia va fi una plina de culoare si este imposibil sa treaca neobservata de cei care va viziteaza. Cu toate acestea, nu inseamna ca trebuie sa abuzati de rosu, pentru ca va strica decorul.

Ca si culoare, rosul este folosit din vechi timpuri, inca din epoca preistorica, cand se faceau si picturile rupestre pe care le gasim azi in unele pesteri si nu numai. Rosul este considerat de catre unii ca fiind o culoare agresiva, care este legata si de foc, dar simbolizeaza si viata. Ca si semnificatie pe care toti o cunosc, este aceea a iubirii, dar si a luptii pe viata si pe moarte. In Egipt, simbolistica acestei culori este alta, in sensul in care rosul este asociat cu sarpele dusman Apepsi si cu zeul Suteh. Rosul este o culoare dinamica, care ne trimite cu gandul la pasiune si iubire si evoca energie si determinare. Iar rosul care este alaturi de un alb imaculat va arata minunat intr-o baie.

Accentul glossy va fi dat de o nuanta deschisa de gri placut care va pune in evidenta rosul si albul faiantei. Rezultatul oferit de aceste culori va fi unul pretentios, dar si elegant, cu tuse de deco design. Albul si rosul in baia dumneavoastra va aminti de stilul vintage, iar detalii de negru aduse in peisaj vor crea o atmosfera vintage intarita de modernismul oferit. O ambianta plina de veselie va fi data de faianta rosie din baie care va va face sa vibrati. Interesant este faptul ca combinatia de rosu si alb alaturi de piese moderne de mobilier va crea un design modern si cool. Ca sa nu fie un decor plictisitor, faianta alba va fi pusa in evidenta de faianta rosie, care sa creeze impresia de volum in baie. Baia in rosu si alb va oferi ambiante diferite in locuinta dumneavoastra, ambiante ca cea contemporana, romantica, vintage, dinamica. Dumneavoastra faceti alegerile potrivite in ceea ce priveste designul baii din locuinta. Baia in nuante de rosu si alb va va umple de energie si va va vitaminiza in fiecare dimineata.