Decorarea baii cu culori de alb si negru

Negrul, ca si culoare complementara, a fost in tendinte si inca este in tendinte, iar in prinvinta decorarii unei bai poate fi o alegere buna, chiar daca poate majoritatea gandeste ca este o nuanta sobra si nu va da un look perfect baii dumneavoastra. O baie in culori de alb si negru ne duce cu gandul la vremurile de altadata, avand un farmec aparte. Albul si negru este o combinatie interesanta, un duo perfect si alegerea cea mai buna pentru decorarea baii, careia ii va da clasa si un look sofisticat. Si in acest caz, nu conteaza daca baia este mica sau mare.

Pentru o baie mica, culorile de alb si negru sunt mai sobre, dar destul de chic. Se pot asocia, de asemenea, cu nuante de gri si rosu care vor fi intr-un echilibru subtil. Mici tuse din aceste culori in jurul chiuvetei sau al dusului sunt foarte potrivite, iar prin jocul de materiale si finisaje se va exprima originalitatea. Pentru decorarea baii, nuantele atemporale de negru si alb se armonizeaza cat se poate de bine. Se asorteaza usor si alaturi de accesoriile potrivite, se creeaza cele mai senine ambiante. Baia mica va arata foarte bine in nuante de alb si negru, care vor conferi spatiului un look clasic sau retro.

Tuse de mov pruna alaturi de negru si alb vor arata minunat intr-o baie, alaturi de prosoape si perne care sa completeze decorul. Cu atat mai mult, daca baia mai este si mica, va arata si mai bine, chiar i se va adauga un strop de rafinament si eleganta si un look minimalist. Mobilierul incastrat si robinetii vor fi pusi in valoare de cosuri de rachita si alte accesorii pe care le puteti aduce in baie si completa decorul. Modelul de gresie neagra alaturi de faianta alba si obiectele sanitare in nuante de alb vor crea un contrast puternic.