Cel mai potrivit lavoar pentru o baie mica

La amenajarea baii, dupa parerea mea, trebuie sa tineti cont de spatiul pe care il aveti, de tendintele privitoare la amenajare, astfel incat sa alegeti si sa aplicati solutia cea mai buna. Cu toate acestea, nu inseamna ca nu aveti in vedere si propriile gusturi. Doar folositi-va imaginatia si totul va prinde contur. Daca vorbim despre un anume obiect din baie, mai exact lavoarul, acesta reprezinta un element destul de important care nu trebuie neglijat. Cand spun neglijat, ma refer la mai multe aspecte, de la alegerea modelului care se potriveste pana la incadrarea acestuia in mobilierul potrivit. Lavoarul poate fi de culoare alba, culoarea obisnuita si des intalnita pana la culori neutre, reci.

lavoar-negru

 

Pe piata gasiti o varietate de chiuvete, deci aveti din ce sa alegeti. Fie ca vorbim despre chiuvete asezate pe mobilier sau fixate in acesta sau lavoarul cu picior sau semi picior, despre chiuveta cu masca, diversitate exista si nu trebuie sa intampinati probleme in alegerea obiectului potrivit. Chiar si materialele si formele lavoarului va permit sa faceti alegeri mult mai usor, ca sa nu intampinati probleme in acest sens mai ales daca nu va pricepeti. Cu alte cuvinte nu este nevoie de un expert ca sa ia deciziile si cu usurinta puteti amenaja pana si o baie destul de mica. Va intrebati care este cel mai potrivit lavoar pentru o baie mica? In continuare, in articolul de fata, am sa va raspund la aceasta intrebare.

Lavoarul, pentru ca deja nu mai vorbim despre simpla chiuveta, este ideal daca mergeti pe stilul retro. Potrivit pentru o baie careia sa i se confere o ambianta placuta, un design deosebit este lavoarul montat in mobilier, cu linii moderne. Lavoarul suspendat este o alta idee pentru amenajarea baii si poate fi fixat pe un perete, astfel ca poate fi montat la inaltimea dorita si va fi mai usor de folosit si intretinut.

Piesele de mobilier in care se pot fixa lavoarele au avantajul ca puteti sa castigati spatiu in baie, asta daca vorbim despre un mobilier mic si accesibil. Alte avantaje ale pieselor mai mici de mobilier ar fi acelea ca au o profunzime mai mica, dau o alta tenta incaperii cand este jocul de unghiuri si inaltimi diferite. In plus de asta, se potrivesc in orice baie si o fac sa fie mai putin aglomerata si destul de aerisita.

Daca lavoarul se incastreaza in mobilier sau se aseaza pe o piesa de mobilier de culoare deschisa, va da impresia de un spatiu destul de supraincarcat, atat ca volum, cat si ca vizual. Si din pacate va reflecta lumina, ceea ce cu siguranta nu doriti. Pentru o baie mai mica, cele mai potrivite sunt piesele de mobilier de nuante inchise, cu tenta mai sobra, in care un lavoar se poate fixa sau aseza. Ca sa faceti din aceasta incapere una mai calduroasa, mai primitoare, puteti alege si niste cosulete din rachita sau bambus, in care sa puneti obiecte diverse, care va folosesc in baie. In privinta lavoarului perfect, aveti de ales intre modele si forme diferite, de la oval la patrat sau rotund. Si materialele pot fi diverse, ca piatra care este estetica sau ceramica, care este mai traditionala. Sticla, in schimb, poate sa aduca un design deosebit baii pe care o amenajati.

Potrivit pentru o baie mica este lavoarul cu masca, de dimensiuni mai mici, care sa se potriveasca in baie, pentru a se putea astfel optimiza spatiul disponibil din incapere. Pentru o baie ingusta, deci destul de mica, puteti opta pentru un lavoar cu semipicior sau picior, pe care il puteti ascunde in piesa de mobilier aleasa in care acesta se monteaza. Optiuni sunt, deci aveti de unde face alegerea potrivita.

lavoar cu picior