Culoarea verde este potrivita pentru baie

Pentru amenajarea unei bai, sunt foarte multe idei si asta numai daca ne gandim la cate modele de gresie si faianta sunt si la restul decorului care intregeste spatiul din baie. Dar important este ce alegere faceti in acest sens, pentru ca totul sa se completeze perfect si sa dati un aspect placut si interesant baii proprii. Pentru ca sunt atatea idei, am sa vorbesc astazi despre culoarea verde, care se potriveste de minune intr-o baie amenajata cu gust.

Verdele, care poate fi in diferite nuante, este folosit cu succes la decorarea baii, fie ca vorbim despre gresie si faianta sau mobilier ori accesoriile din baie. Cu toate acestea nu trebuie sa facem exces de culoare verde, pentru ca cu siguranta look-ul incaperii va arata sub nivelul asteptarilor dumneavoastra. Un mic accent de verde poate face din incapere una sic, cu gust, iar ca idee poate fi ori rama unei oglinzi, ori cateva placi de faianta si unele din obiectele sanitare care sa fie de aceiasi culoare.

Verdele, ca culoare, simbolizeaza intreaga natura si inseamna speranta; verdele reprezinta toata vegetatia si este culoarea contemplatiei si a reculegerii. Prin includerea ei in decorul baii, aceasta va da viata si va insufleti atmosfera. Baia va fi una zen daca peretii ei vor fi decorati cu tapet, iar baza oglinzii, locul unde puteti depozita obiecte sanitare, poate fi de aceiasi culoare verde. Si lavoarul poate fi dintr-o nuanta placuta de verde. Eleganta si dinamism se vor obtine daca optati pentru cateva accente de verde in baie. In acest caz, obiectele sanitare pot fi intr-o nuanta deschisa de verde. Intr-o baie amenajata modern, puteti sa decorati peretii cu faianta verde, dar asta in proportie de 50%, ca sa nu incarcati spatiul prea mult cu aceasta culoare. Daca sunt folosite culori complementare, atunci trebuie sa luati in considerare faptul ca puteti altera decorul si pune in umbra modelul de faianta cu verde si alb, daca alegeti ca faianta sa fie colorata astfel.

Alegerile va apartin, iar eu v-am oferit cateva idei si sper sa va fie de folos. Verdele invioreaza atmosfera din baia dumneavoastra si da un plus de prospetime, aducand natura mai aproape, in confortul casei.