Dusurile din sticla, o idee inspirata pentru o baie moderna

Dupa parerea mea, toate incaperile dintr-o locuinta sunt importante, dar unora dintre ele le acordam mai multa atentie daca ne referim la decor si nu numai. Si baia, care poate fi mica sau mai spatioasa, este foarte importanta la ora actuala, daca inainte nu se acorda atata insemnatate ei. Pentru ca designerii de interior si tehnologia au permis realizarea de variante pentru cele devenite banale, plictisitoare, pentru amenajarea unei bai moderne acum, nu mai este absolut deloc o problema. Idei elaborate si diverse sunt, asa ca baia poate deveni una moderna si plina de culoare.

In acest articol, am sa va vorbesc despre dusurile de sticla moderne pe care le puteti alege pentru baia proprie, care sunt o varianta foarte buna la cele clasice si care vor transforma baia in incaperea la care ati visat dintotdeauna. Daca doriti sa va modernizati aceasta incapere, dusurile din sticla sunt cele mai potrivite pentru un interior contemporan. Pe langa accentul de eleganta pe care il ofera, acestea se armonizeaza in totalitate cu restul locuintei. Avantajul alegerii unui astfel de dus este acela ca va asigura mai mult decat o nota de eleganta baii; chiar va da un puternic accent de modernitate pentru ca majoritatea nu merg pe aceasta varianta si raman la alegerea clasica, asa ca trebuie sa va bucurati daca va achizitionati un dus din sticla, deoarece va da un aspect placut si modern intregii incaperi.

Alegerea dusului de sticla este cea mai inspirata pentru o baie moderna, care va aduce un plus de lux, iar pe langa designul sau se va adauga si un aspect minimalist. In combinatii reusite cu lemnul sau cu piatra, dusurile din sticla vor crea impresia de spatiu echilibrat, in sensul ca toate elementele vor fi bine proportionate, de la culori pana la obiectele propriu-zise din incapere.

dus sticla

Daca aveti baia la mansarda, cea mai buna idee este sa amplasati dusul de sticla sub acoperis, unde exista si o fereastra, astfel incat lumina naturala care intra sa dea un sentiment placut, de relaxare si buna dispozitie. Iar daca preferati spatiile deschise, cu siguranta aceasta alegere va va multumi pe deplin. O alta idee de a-ti amenaja baia este aceea care imbina perfect modernismul dat de lemnul inchis al mobilierului ales cu modernismul oferit de piatra naturala si de dusul din sticla. Acesta se potriveste perfect intr-o baie mare, a carei pereti sunt in culori neutre, ca de exemplu negrul dat de faianta. Daca alegeti sa lasati peretii deschisi, dusul va fi in armonie cu restul baii.

dus sticla mansarda

Dealtfel, daca vreti sa fiti mai inspirati, puteti sa mizati pe un mozaic pentru peretii baii intr-o culoare preferata sau pe faianta care imita lemnul; ambele sunt idei foarte bune care vin perfect alaturi de dusul de sticla. Ambianta in incapere va fi Zen daca ati ales culori ca cremul si maro, completate de accesorii din lemn sau ceramica, care vor da un aspect minimalist, alaturi de un dus de sticla modern. Va incurajez, deci, sa alegeti aceste modele de dusuri, daca vreti sa fiti in pas cu trendurile din domeniul designului interior si sa oferiti note moderne baii.