Idei ieftine pentru decorarea baii doar cu 500 LEI

Daca aveti in plan sa va decorati baia sau sa aduceti mari schimbari in aceasta incapere, puteti sa o faceti foarte bine si fara costuri ridicate, Poate nu o sa va credeti ochilor, dar o sa reusiti sa puneti acest plan in aplicare doar cu suma de 500 LEI. Sunt destul de multe idei de decorare a baii, dar am sa va fac doar cateva recomandari in acest sens. Alegerea va apartine, daca vrei sa schimbati aspectul general al baii sau vreti doar sa schimbati chiuveta, spre exemplu.

Poate nu este ceva obisnuit sa iti schimbi aspectul faiantei din baie si aici ma refer strict la schimbarea culorii acesteia. Este posibil si asta datorita vopselurilor destinate acestui lucru, vopseluri care vin in culori, nuante felurite si care, cu siguranta, vor da un aspect foarte placut incaperii. Pe langa aspect, este si solutia perfecta in ceea ce priveste rezistenta culorii pe faianta din baie, avand in vedere ca in acest mediu exista atata umiditate.

O idee foarte potrivita pentru baia voastra si care nu este costisitoare este aceea ca puteti miza pe solul din vinil in locul gresiei. Acesta poate fi si din PVC si va imita foarte bine gresia, deci nu va faceti probleme ca baia nu va arata impecabil si dupa aceasta schimbare. Este o alegere insipirata care poate fi pusa in practica cu bani putini. Daca doriti sa aduceti cateva modificari la aspectul baii, puteti sa schimbati chiuveta invechita cu una noua si deloc scumpa, care se poate incastra in mobilier (vezi aici oferta). Nu este nevoie sa inlocuiti tot mobilierul din baie sau toate obiectele sanitare; micile schimbari facute cu gust vor aduce o alta atmosfera baii, daca faceti alegerile corecte.

vopsea lavabila ceramica baie.jpeg

O schimbare majora poate fi adusa daca alegeti sa schimbati culoarea in baie si pentru asta puteti folosi foarte bine un dispersit; nu este deloc scump si va poate schimba tot look-ul in intreaga incapere. Aici aveti cateva optiuni: fie vopsiti toti peretii si schimbati si culorile mobilierului, fie doar trasati o banda de culoare care sa ofere o nota interesanta in baie. Foarte interesant este faptul ca puteti sa inlocuiti accesoriile cu altele moderne, renuntand astfel la suportul pentru periute si la cel de hartie igienica care au iesit din trend. Nu este nevoie sa aveti in baie o cabina de dus din sticla ca sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati facut planul initial; puteti opta pe alegerea unei perdele de dus colorate, a unor prosoape care sa se asorteze si totul va fi mai plin de viata.

Fie ca alegeti sa schimbati doar culoarea in baie sau sa vopsiti faianta cu culoarea preferata, toate acestea le puteti face cu un minimum de efort financiar, pentru ca nu este nevoie sa aduceti schimbari majore ca sa oferiti o alta atmosfera si un alt decor baii voastre.